Hi :) 3.15.34.131
икона мобилно меню
Товарни превози и транспортни услуги! Товарни превози и транспортни услуги!
Транспортна фирма с традиции и опит на професионалисти.Транспортни услуги с европейско качество!Ние сме транспортна фирма, чийто предмет на дейност е експресния товарен транспорт с бусове и камиони на територията на София, България и Европейския Съюз, както и цялостното или частично преместване на домове и офиси от и до всяка точка в ЕС.
За нас Услуги Галерия Контакт Карта История
bobigelevtransport.com - Използувайки услуги ни, Вие се съгласявате с нашата политика относно бисквитките.

Светът е изправен пред изпитанието COVID-19.
Само заедно можем да се справим с него. Борбата с вируса е отговорност на всеки от нас. Бъдете дисциплинирани и спазвайте препоръките на експертите. Погрижете се за себе си, за близките си и за околните.
Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!

Видео - коректен и надежден партньор в транспортните услуги

amp
На Ваше разположение са торарни превози с падащ борд, наличност на работен обем: 18 кубически метра с възможност за товаримост 2 тона При по-голям обем на транспортната услуга 6 европалета - дрехарка с падащ борд и товаронисимост 6 тона За клиенти с голям стокооборот предлагаме 48 куб.метра товаримост 6 тона Транспортните услуги изискват доверие, за да получите товарния превоз в срок и на адрес, удобен за фирмената логистика. Избирайки нас за Ваш партньор в транспортирането на товарите, ще гарантирате спазването на уговорените срокове и качесвото на услугата.

Данни на фирмата и малко история.

Богат асортимент от транспортни услуги.

Свържете се с нас, за да работите с европейско качество.

Качеството на транспортните услуги, което предлагаме, Ви дава възможност да изпреварите конкуренцията. С професионалните ни съвети ще постигнете оптимизация на процесите, осигуряващи Ви гарантиран успех. С "БОБИ ГЕЛЕВ ТРАНСПОРТ ЕООД" се работи лесно, като транспортирането е поверено на хорa с богат опит. Вие мислете за бизнеса си, транспорта оставете на нас.
   youtube   Карта на сайта    amp    3d
Google Business      обяви   BGtop    Online магазин за спортно оборудване
връзка     карта
Google Business