Hi :) 44.221.66.130
икона мобилно меню
Товарни превози и транспортни услуги! Товарни превози и транспортни услуги!
Транспортна фирма с традиции и опит на професионалисти.Транспортни услуги с европейско качество!Ние сме транспортна фирма, чийто предмет на дейност е експресния товарен транспорт с бусове и камиони на територията на София, България и Европейския Съюз, както и цялостното или частично преместване на домове и офиси от и до всяка точка в ЕС.
За нас Услуги Галерия Контакт Карта История
bobigelevtransport.com - Използувайки услуги ни, Вие се съгласявате с нашата политика относно бисквитките.

Светът е изправен пред изпитанието COVID-19.
Само заедно можем да се справим с него. Борбата с вируса е отговорност на всеки от нас. Бъдете дисциплинирани и спазвайте препоръките на експертите. Погрижете се за себе си, за близките си и за околните.
Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!

Карта на сайта на БОБИ ГЕЛЕВ ТРАНСПОРТ ЕООД

Организацията и структурата на сайта позволява лесно да се ориентирате и откриете нужната за Вас информация. Ние винаги сме на разположение да се съобразим с Вашите забележки или препоръки. В Галерията ни имате възможност да разгледате нашия автопарк Ние сме професионалисти и се гордеем с работата си, отнасяме се с огромно уважение към всеки от клентите ни и цените ни винаги са съобразени с пазара и спецификата на транспортната заявка. Целта, която си поставихме и години наред отстояваме, е винаги да сме близо до нашите партньори, да познаваме изискванията им в детайли и изпълняваме ангажиментите си коректно.

БОБИ ГЕЛЕВ ТРАНСПОРТ ЕООД коректен и надежден партньор в транспортните услуги.

Предоставените от нас услуги са с гарантирано качество и транспортът ни е с Европейски сертификат. Подробно и в детайли ще разгледате нашите оферти, като съобразите транспортните услуги с Вашите изисквания относно параметрите на превозвания товар:
Може да съобразите търсения вид товарен превоз: Вече години сме в транспортния бизнес! Изказваме благодарност на стотиците наши Клиенти, доверили се на нас, да превозваме товарите им. Благодарим и на Вас, че четете тези редове, за да се запознаете с дейността ни и традициите ни. Ще се радваме да се свържете с нашия трудолюбив екип , да работим и се развиваме заедно!
Успешен бизнес и здраве!!!
   youtube   Карта на сайта    amp    3d
Google Business      обяви   BGtop    Карта на Online магазина за спортно оборудване Sandex Sport
връзка     карта
Google Business