Hi :) 3.236.112.70
икона мобилно меню
Товарни превози и транспортни услуги! Товарни превози и транспортни услуги!
Транспортна фирма с традиции и опит на професионалисти.Транспортни услуги с европейско качество!Ние сме транспортна фирма, чийто предмет на дейност е експресния товарен транспорт с бусове и камиони на територията на София, България и Европейския Съюз, както и цялостното или частично преместване на домове и офиси от и до всяка точка в ЕС.
За нас Услуги Галерия Контакт Карта История
bobigelevtransport.com - Използувайки услуги ни, Вие се съгласявате с нашата политика относно бисквитките.

Светът е изправен пред изпитанието COVID-19.
Само заедно можем да се справим с него. Борбата с вируса е отговорност на всеки от нас. Бъдете дисциплинирани и спазвайте препоръките на експертите. Погрижете се за себе си, за близките си и за околните.
Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!
Важно за пътната обстановка днес Транспортните услуги към дата : 25-07-2024 трябва да се съобразят със следната пътна обстановка:

*25.07.2024 12:19
Движението при км 182 на АМ "Тракия" в посока Бургас се осъществява в изпреварващата лентаДвижението при км 182 на АМ "Тракия" в посока Бургас се осъществява в изпреварващата лента поради ПТП. Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост. Трафикът се регулира от "Пътна полиция".
*25.07.2024 11:34
Възстановено е движението при 409 на АМ "Хемус" в посока СофияВъзстановено е движението при 409 на АМ "Хемус" в посока София.
*25.07.2024 11:16
Възстановено е движението по път I-7 Петолъчката - МокренВъзстановено е движението по път I-7 Петолъчката - Мокрен.
*25.07.2024 09:44
Движението при км 409 на АМ "Хемус" в посока София се осъществява в активната и аварийната лентиДвижението при км 409 на АМ "Хемус" /при разклона за Повеляново/ в посока София се осъществява в активната и аварийната ленти поради ПТП. Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост. Трафикът се регулира от "Пътна Полиция".
*25.07.2024 09:15
Движението при км 166 на АМ "Тракия" в посока Бургас се осъществява в изпреварващата лентаДвижението при км 166 на АМ "Тракия" в посока Бургас се осъществява в изпреварващата лента поради ремонт на пътната настилка. Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост. Трафикът се регулира с пътни знаци.
*25.07.2024 09:09
Движението по път I-3 Плевен – Бяла при пътен възел "Гривица" се осъществява в една лентаДвижението по път I-3 Плевен – Бяла при пътен възел "Гривица" се осъществява в една лента поради ПТП. Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост. Трафикът се регулира от "Пътна полиция".
*25.07.2024 09:00
Ограничено е движението по път I-7 Петолъчката - МокренОграничено е движението по път I-7 Петолъчката - Мокрен поради ПТП. Шофьорите на леки автомобили да се движат с повишено внимание и съобразена скорост по обходните маршрути: Сливен - Ичера - Градец - Котел и Петолъчката - Пъдарево - Сунгурларе - Садово - Медвен - Градец - Котел. Шофьорите на тежкотоварните автомобили изчакват на място при Петолъчката.
*25.07.2024 08:13
Ограничено е движението по път I-7 Петолъчката – МокренОграничено е движението по път I-7 Петолъчката – Мокрен поради ПТП. Шофьорите на леки автомобили се движат по обходния маршрут: Сливен - Ичера - Градец - Котел, а на тежкотоварни автомобили през: Петолъчката - Пъдарево - Сунгурларе - Садово - Медвен - Градец - Котел.
*25.07.2024 06:40
Ограничено е движението по път II-55 Нова Загора - Велико Търново в района на с. ВъглевциОграничено е движението по път II-55 Нова Загора - Велико Търново /Проход на Републиката/ в района на с. Въглевци  поради ПТП. Обходният маршрут за леки автомобили е през прохода "Шипка", а тежкотоварните МПС изчакват на място. Трафикът се регулира от "Пътна полиция".
*24.07.2024 11:40
Движението по път I-5 Велико Търново - Стара Загора в района на Южен пътен възел се осъществява двупосочно в платното за Стара ЗагораДвижението по път I-5 Велико Търново - Стара Загора в района на Южен пътен възел се осъществява двупосочно в платното за Стара Загора поради ПТП. Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост. Трафикът се регулира от "Пътна полиция".
*24.07.2024 10:11
Възстановено е движението по път III-204 Разград – Попово в района на местността ПчелинаВъзстановено е движението по път III-204 Разград – Попово в района на местността Пчелина.
*24.07.2024 09:57
Движението по път III-204 Разград – Попово в района на местността Пчелина е ограниченоДвижението по път III-204 Разград – Попово в района на местността Пчелина е ограничено поради ПТП. Шофьорите изчакват на място.
*23.07.2024 18:33
Възстановено е движението по път II-19 Банско – Гоце Делчев при отбивката за с. ЕлешницаВъзстановено е движението по път II-19 Банско – Гоце Делчев при отбивката за с. Елешница. 
*23.07.2024 17:21
Възстановено е движението по път II-48 Омуртаг – Котел при разклона за Долно НовковоВъзстановено е движението по път II-48 Омуртаг  – Котел при разклона за Долно Новково. 
*23.07.2024 16:32
Временно движението по път II-19 Банско – Гоце Делчев при отбивката за с. Елешница, се осъществява двупосочно в една лентаВременно движението по път II-19 Банско – Гоце Делчев при отбивката за с. Елешница, се осъществява двупосочно в една лента поради ПТП. Водачите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост. Трафикът се регулира от "Пътна полиция".
*23.07.2024 14:41
Възстановено е движението по път I-4 в участъка Козма презвитер – Омуртаг при разклона за Беломорци Възстановено е движението по път I-4 в участъка Козма презвитер – Омуртаг при разклона за Беломорци.​
*23.07.2024 13:04
Движението по път II-48 Омуртаг - Котел при разклона за Долно Новково се осъществява в една лентаДвижението по път II-48 Омуртаг - Котел при разклона за Долно Новково се осъществява в една лента поради ПТП. Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост. Трафикът се регулира от "Пътна полиция". 
*23.07.2024 12:50
Възстановено е движението в изпреварващата лента при км 32 на АМ "Струма" в посока БлагоевградВъзстановено е движението в изпреварващата лента при км 32 на АМ "Струма" в посока Благоевград.
*23.07.2024 12:09
Движението по АМ "Струма" в района на Старо село в посока Благоевград се осъществява в активната лентаДвижението по АМ "Струма" в района на Старо село в посока Благоевград се осъществява в активната лента поради аварирал автомобил. Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост. Трафикът се регулира от "Пътна полиция".
*23.07.2024 11:25
Движението по път I-4 Омуртаг - Търговище при разклона за Беломорци се осъществява в две от три лентиДвижението по път I-4 Омуртаг - Търговище при разклона за Беломорци се осъществява в две от три ленти поради ПТП. Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост. Трафикът се регулира от "Пътна полиция".
Бъдете толерантни към другите участници в движението, за да прекратим "войната" по пътищата!


Нашата дейност - качествени транспортни услуги.

България днес::
Ние сме екипът на:

БОБИ ГЕЛЕВ ТРАНСПОРТ ЕООД

Започнахме през далечната 1997г. с предмет на дейност - транспортни услуги, товарни превози, междуселищен превоз на територията на София, България и Еврозоната. Така вече години сме в семейството на транспортните фирми, занимаващи се с товарен транспорт(transport services). Транспортирането на Вашата заявка осъществяваме със специално оборудван за целта автопарк, като винаги ще останем верни на принципите си: качеството на услугата да е с Европейски стандарт!
Изпълнението на всяка една Ваша Транспортна Заявка - от мoмента на поръчването до доставката на товара - е под постоянен контрол на опитни професиоаналисти.

Фирмата извършва автомобилен транспорт на комплектни и групажни товари от адрес / склад на изпращача до адрес/ склад на получателя. Ние сме професионалисти и държим много на отношенията с всеки от Вас. БОБИ ГЕЛЕВ ТРАНСПОРТ ЕООД има богат опит в областта на логистиката и разполага с необходимите съоражения за транспортиране, обработка, съхранение и управление на товарите. Гордеем се с това, което правим, защото го правим добре :) Желаем успешен бизнес на Всички и Ви благодарим, че отделихте време да се запознаем! Ще Ви очакваме като наши партньори!

Това са нашите "работни коне": автопарк:

Дрехарки, Брезенти, Падащ борд, Бусове, Фургони

   youtube   Карта на сайта    amp    3d
Google Business      обяви   BGtop    Online магазин за спортно оборудване
връзка     карта
Google Business